Subota, JUNE 23, 2018
tekstovi_logo

Posljednje riječi koje su " slavne " ličnosti izgovorile prije smrti


james-brownJames Brown: 'Večeras odlazim. Želim da paziš na moju suprugu i malenog čovjeka. U vatri sam. Gorim. Gorim',
 Legendarni kum soula preminuo je u 74. godini 2006. od srčanog udara. Svoje posljednje riječi uputio je svom menadžeru i dugogodišnjem prijatelju, a nakon toga je tri puta duboko udahnuo i zatvorio oči.
Marvin Gaye: 'Dobio sam što sam želio. Nisam mogao to sam učiniti, pa sam natjerao njega da me ubije'

Legendarnog soul pjevača ustrijelio je njegov otac 1984. godine uoči njegovog 45 rođendana. Marvin je posljednje riječi uputio bratu koji ga je držao u posljednjim minutama života nakon što mu je otac revolverom, koji mu je sam Marvin poklonio, tri puta pucao u prsa.

Wolfgang Amadeus Mozart: 'Okus smrti je na mojim ustima. Osjećam nešto što nije s ovoga svijeta'

Austrijski skladatelj preminuo je u 36. godini života. Iako su postojale spekulacije da ga je otrovala njegova žena ili njezin ljubavnik, ali i razne druge, znanstvenici smatraju da je za preranu smrt genijalnog glazbenika kriva upala grla izazvana streptokokom.

Victor Hugo: 'Vidim crno svjetlo'

Slavni romanopisac preminuo je u 84. godini u Parizu

Elvis Presley: 'Idem čitati u kupaonicu'

"Kralj" rock 'n' rolla imao je 42 godine kad je umro na podu kupaonice. Popio je preveliku dozu tableta za spavanje, smirenje, protiv bolova i antidepresiva.Add this page to your favorite Social Bookmarking websites
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP
Share

BUDIMO PRIJATELJI

POUKE I PORUKE

POSJETITE MINBER.BA